16.08.2024 7295

2024-2025 BUMERANG 5. SINIF MATEMATİK KİTABI 1. TEMA

2024 -2025 Bumerang 5. Sınıf Matematik kitabımızın 1. temasını incelemek için TIKLAYINIZ.

“Bumerang Serisi” içinde yer alan 
“5. Sınıf Etkinlikli Matematik Akıllı Kitab” ı hazırlanırken başarıya ulaşmada bilginin bumerang etkisi ile bütüncül bir yaklaşım benimsendi. 

Eski programdaki gibi öğrenciye direk hazır bilgiyi verip etkinliklerle devam etmekten kaçındığımız, Her bir öğrenme çıktısı, süreç bileşenlerini çalıştıran ve en küçük ayrıntısına kadar ele alan etkinliklerle desteklendi. Bu etkinlikler ile hem öğrencilerinizin derse etkin bir şekilde katılımını sağlayacak hem de eksiklikleri hemen fark edebilecek ve tam öğrenmeyi sağlayacaksınız.

Sevgili Öğrencileriniz,
+Bu kitapta her temanın girişinde yer alan “Hazır mıyız?” bölümü ile temaya başlamadan önce daha önce öğrendikleri bilgileri hatırlayacak, 

+“Hazırsan Başlayalım” bölümünde yer alan öğrenme uygulamaları ile sizlerin sınıf içinde kullanabileceğiniz, işinizi kolaylaştıracak soru ve etkinliklerle öğrencileriniz temaya hazır hâle gelecekler. 

+Etkin kısa özetlerler ile konuları kolayca kavramalarına yardımcı olurken,

+Bunu bilmelisin bölümleri ile konu hakkında önemli bilgileri öğrenecekler.

Bu kitaptaki aşamalı sorularla hem “Matematik” alanında yetkinlikleri artıracak, hem de beceri temelli soru çözme becerini geliştirecekler. 

+Öğrendikleri konuları “Kavratan Testler” ile pekiştirecekler, devamında yer alan ve sizi beceri temeline taşıyacak olan “Bumerang Testler” ile uygulama becerisi kazanacaklar.

+Tema sonlarındaki “Beceri Temelli Testler” ile de bilginin beceriye dönüşme sürecini deneyimleyerek beceri temelli soru çözmenin keyfini yaşayacaklar.

+Yine tema sonlarında yer alan ve açık uçlu soruları barındıran “Yazılıya Hazırlık” bölümü yazılılarına hazırlanabilecekler

Sitemiz matematik konularının evrensel ve herkesin erişimine açık olması gerektiğini düşünmekle beraber, telif hakkı korunan materyallerin yayınlanmasını benimsemez. 5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre hakkı ihlal edilen, öncelikle üç gün içinde ihlalin durdurulmasını istemek zorundadır. İhlal edilen bir durum söz konusu ise bizimle iletişim kurunuz. rakkus010@hotmail.com e-posta adresinden lütfen bize ulaşınız.
Sınırları Zorlayan Matematik - Copyright 2020 © Tüm Hakları Saklıdır.